Ring oss på

070-356 19 93

Boka maskiner

Mån - Fre 08:00 - 20:00

Skriv en rad till oss

Vi har verktygen du behöver – men inte har

Hela åtta av tio husägare har planer på att renovera eller bygga i sommar. En ny uteplats står överst på att-göra-listan för de flesta hemmafixare.

Många av oss har häftiga planer på både det ena och det andra när det gäller vårt hem och trädgård. Det finns ständigt saker som behöver fixas men hur många av oss tar tag I det och älskar att renovera, bygga, reparera etc? Och hur manga av oss skjuter på det år efter år och skyller på allt mellan himmel och jord för att dämpa vårt dåliga samvete? Ett av argumenten för att slippa att åtgärda är att vi inte har verktygen och inte har råd att köpa dem. – Det är till dig vi vänder oss!

Kontakta oss idag för info och bokning

Tips & Inspiration

Du kanske har kunskap men inte verktygen. Då hyr du av oss! Men om man inte är proffs och fokuserad på vissa områden är det osannolikt att du behärskar allt. Om du känner att du inte har kunskapen och ändå vill utföra arbetet själv rekommenderar vi att du besöker www.dinbyggare.se.

OBS! Här får du ta del av tusentals tips när du ska renovera och bygga om i ditt hem.

Du hittar 25 avdelningar fulla med tips där du kan läsa mer om olika material egenskaper och ta del hur ett arbete kan gå till. Förutom tips och beskrivningar hittar du även massor av ideér och inspiration. Välj den avdelning som passar för ditt projekt och lycka till med ditt hem och renoveringsprojekt.