Ring oss på

070-356 19 93

Boka maskiner

Mån - Fre 08:00 - 20:00

Skriv en rad till oss

Domsjö Maskinuthyrning

Domsjö Maskinuthyrning är en enskild firma som startades under 2014.

Företaget riktar in sig på att hyra ut maskiner och verktyg till rimliga priser inom Örnsköldsvik med omnejd samt entreprenadarbeten.

Företaget har sina lokaler i Domsjö.

Genom att hålla oss till maskiner för mindre projekt, använda oss av billiga lokaler lite utanför stan och minimera personalstyrkan räknar vi istället med att kunna vara billiga.

 

Maskiner

Våra maskiner är I första hand till för dig, som I egen regi vill göra det som du inte klarar för hand och heller inte vill engagera dyra entreprenadföretag för. Vi bjuder på övningspass för att du skall kunna köra dem snabbt och effektivt.

Släpvagn

Vi har dels ett öppet flaksläp, dels en stor skåpvagn. Båda är de mest lättlastade I marknaden med rejält lastutrymme. Skall du utföra grävningsarbete eller röjning av något slag passar en kombination med en av våra maskiner perfekt för jobbet.

Verktyg

Du finner hos oss de eldrivna verktyg som kan behövas för varje form av renovering, byggnation eller reparation. Varje lite mer omfattande engångsprojekt kräver tillgång till många av dessa verktyg och det är onödigt att äga dem.

Vattenskoter

En dagstur eller helg, eller varför inte ännu längre på sjön eller havet med denna sportiga racer är den perfekta aktiva avkopplingen! Vill du byta miljö kan du hyra vår släpvagn för transport mellan platser.